1. Start van Bakkerij Toebast

  01 feb 1995

  Op 01-01-1995 is voor ons de droom uitgekomen. De start van onze eigen brood & banketbakkerij in het hart van Hoevelaken. Een overname van bakkerij Van Montfrans ging snel en soepel.

 2. 5-Jaar jong!

  01 feb 2000

  5-Jarig bestaan Bakkerij Toebast. Ons eerste jubileum was een groot feest, met open huis en spectaculaire aanbiedingen. meer dan 1000 gasten!

 3. Nieuwe winkel

  01 mei 2002

  Op 1 mei 2002 is er na een wekenlange grondige verbouwing de bestaande winkel gemaakt. Van fundering tot en met elektra werkelijk alles is vervangen en gemoderniseerd.

 4. Verbouwing

  03 jan 2009

  Op 03-01-2009 hebben we onze volledige bakkerij vernieuwd. 13-03-2009 was het pand klaar en in gebruik. Een top prestatie door de bouwers.

   

 5. Winnaar BusinesEvent Nijkerk

  12 apr 2010

  Op maandag 12 april 2010 heeft ons bedrijf het BusinessEvent in de gemeente Nijkerk gewonnen. Door goed ondernemerschap en een bijdrage te leveren op het sociaal- en maatschappelijke terrein in de gemeente Nijkerk en dan vooral in Hoevelaken hebben wij deze mooie prijs in ontvangst mogen nemen.  Mede dankzij ons team natuurlijk, zonder hun stond het bedrijf niet waar we nu staan.

 6. Winnaar beste amandelspeculaas van Gelderland

  19 okt 2018

  Lekkerste speculaas met amandel bij Bakkerij Toebast Hoevelaken

  HOEVELAKEN Bakkerij Toebast in Hoevelaken maakt de lekkerste speculaas met amandelen van heel Gelderland. Dat blijkt uit een verkiezing die bakkerscoöperatie Beko organiseerde. Bijna driehonderd inzendingen werden gekeurd in de drie categorieën speculaas met- en zonder amandelen en gevulde speculaas. Men moest minimaal een 7 halen om in aanmerking te komen voor een provincietitel.

  In het Congrescentrum Nieuwegein werden maar liefst 285 ambachtelijke bakkersproducten gekeurd door een vakjury en een consumentenpanel. Deze kozen per provincie een winnaar aan in de categorieën gevuld speculaas, speculaas met amandelen en speculaas zonder amandelen. De speculaas met amandelen van Bakkerij Toebast kregen het hoogste gemiddelde cijfer en dus mogen zij zich het komend jaar de beste van de provincie Gelderland noemen.
  De jury was unaniem lovend over de smaak van de speculaas van Toebast, vorm, model, kleur, bakaard en aroma. De consumentenjury weegt naast smaak ook punten als uiterlijk, verpakking, uitstraling en de verkoopprijs mee. Met duidelijke trots en een brede glimlach werd de award door Dennis Toebast in ontvangst genomen. Als bakker is hij samen met zijn team verantwoordelijk voor alle producten in de winkel en dus ook voor speculaasproducten die ter keuring werden aangeboden. Dennis reageert: ,,Meedoen aan wedstrijden is altijd spannend. Van de vakjury weet je ongeveer waar ze op letten, dat zijn net zulke vakmensen als wij. Van een consumentenpanel weet je minder goed wat je kan verwachten. Plus dat er natuurlijk nog een groot aantal collega-bakkers hun best doen om een winnend product in te leveren. Het niveau was dit jaar erg hoog, heb ik begrepen. Wij zijn dan ook enorm trots op ons kampioenschap.”

 7. 25 Jaar bakkerij Toebast

  01 feb 2020

  Ter gelegenheid van ons 25 jarig bestaan hebben onze dochters een “glossy” gemaakt van ons. Met heel veel trots gunnen we u ook een kijkje in ons 25-jarige jubileum uitgave. Veel plezier met het lezen. Klik op de foto voor het magazine

   

 8. De winkel anno 2021

  09 mrt 2021

  In januari 2021 zijn we gestart met de grondige verbouwing van onze winkel. Werkelijk alles is vernieuwd en in het pand naast ons is een koffie- en theesalon gecreëerd. Op 9 maart 2021 zijn we weer geopend!

Bakkerij Toebast is een ambachtelijke brood- en banketbakkerij in het centrum van Hoevelaken. Iedere dag zijn ongeveer twintig medewerkers in de weer om u het heerlijkste brood en het lekkerste banket aan te bieden. Dat doen ze met de beste ingrediënten en de meest moderne apparatuur. En volgens eigen recept.

Wie zijn wij

Bakkerij Toebast is een ambachtelijke brood- en banketbakkerij in het centrum van Hoevelaken. Iedere dag zijn ongeveer twintig medewerkers in de weer om u het heerlijkste brood en het lekkerste banket aan te bieden. Dat doen ze met de beste ingrediënten en de meest moderne apparatuur. En volgens eigen recept.

Grootbrood en kleinbrood in meer dan honderd soorten en banket waarbij het water u in de mond loopt. Dennis en Ciska Toebast kennen het bakkersvak. Zij en hun medewerkers zijn échte bakkers. En dat hun wekker hen vaak midden in de nacht aan het werk roept, deert hen niet. Ze hebben passie voor hun vak. Sinds 1995 staat hun bakkerij garant voor authentieke topkwaliteit.

Betrokken bij plaatselijke samenleving
Kwaliteit en service bepalen het succes van Bakkerij Toebast. Bovendien zijn Dennis en Ciska betrokken bij de plaatselijke samenleving. Ze zijn bijvoorbeeld de bedenkers van de Hoevelakense Broeder, een rozijnenbrood met vulling van basterdsuiker, roomboter en kaneel. Maar dat niet alleen. Ze sponsoren ook regelmatig plaatselijke sportverenigingen zoals de tennisvereniging en voetbal- en korfbalclub.

Ontdek het zelf. Kies voor brood en banket van de échte bakker, kies voor bakkerij Toebast.